Regnbågssoffbord!

Eftersom jag bor ensam så tänkte jag att ett soffbord inte är någonting som jag skulle behöva. Ett soffbord tänkte jag mer var någonting som är användbart om en har en familj, för att placera tekoppar, kakor, snacks eller whatever på för lite mysiga stunder tillsammans. Som singel borde det väl räcka med typ… en pall eller ett litet bord och så är det inte mer med det. Nu har jag dock upptäckt att ett soffbord nog är en ganska så smart idé ändå. Även om jag är singel så händer det ju, faktiskt, att vänner kommer och hälsar på och då kommer ett soffbord väl till pass. Men även när jag är ensam hemma så har jag upptäckt att mitt lilla mini-bord inte räcker långt. Tekoppar, mackor, ett par böcker och oj vad trångt det blev där helt plötsligt! Jobbigt.

Jakt på soffbord
Att inte ha ett soffbord är helt enkelt lite småjobbigt, speciellt när en har gäster. Visst är det lite småmysigt att improvisera på olika vis, men i längden blir det mest irriterande. En soffa utan soffbord är som en sommar utan sol, helt enkelt, varifrån jag nu fick detta lilla stycke poesi ifrån. Med andra ord, dags att jaga reda på ett soffbord så att jag (och mina gäster!) får lite mer plats! Först tänkte jag köpa ett på second hand, men så upptäckte jag ett helt fantastiskt soffbord hos Trademax som jag direkt insåg att jag måste ha, nämligen ”Rainbow soffbord”.

rainbow soffbord
Soffbordet. Bild: Trademax.se

Regnbåge yay!
Det är helt enkelt ett soffbord där bordsskivan är målad i regnbågsfärger och det är definitivt någonting jag gillar! Duh! Sättet det är målat på är också väldigt snyggt, lite sådär ojämnt och strävt. Det ser definitivt inte plastigt ut, färgen står ut precis exakt lagom. Ett regnbågssoffbord skulle ju annars kunna se rätt så gräsligt ut. Men inte det här. Dessutom är det ett av deras billigaste soffbord och jag skulle knappast kunna hitta ett som var så värst mycket billigare på second hand. Då tycker jag nog det är lika bra att köpa nytt, fastän det är någonting som jag vanligtvis undviker. Men jag kunde helt enkelt inte motstå regnbåge-soffbordet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *