Första blogginlägget!

Välkommen hit! Det är jag som är Anne och den här bloggen kommer jag att fylla med en massa spännande, intressanta och aktuella blogginlägg om bland annat feminism, hbtq-frågor, litteratur, veggomat och saknaden av bokkafét Vulgo. Jag flyttade nyligen från Göteborg till Stockholm, på grund av jobb, och ett stort hål uppstod då i mig när jag inte längre hade mitt kära Vulgo att hänga på. Så jag bestämde mig för att starta den här bloggen, som en hyllning till kafét, med ett hopp om att hitta andra stockholmare som också behöver en plats att känna sig hemma på.

Vulgo är nämligen så mycket mer än bara ett helveganskt fik – det är filmkvällar, föreläsningar, studiecirklar och på lördagskvällar ett nyktert hak med mys och en massa intressanta människor! Med den här bloggen hoppas jag som sagt kunna skapa något liknande i Stockholm, antingen genom att komma in i en bekantskap eller genom att bygga upp något själv, tillsammans med drivna personer som jag möter. Jag vill helt enkelt påverka, både för mig själv och för andras skull.

I bloggen kommer jag att blanda intressen och privatliv med omvärldsbevakning, och förhoppningsvis kan jag både skapa en del diskussioner och möta nya bekantskaper!

Instagramtips of the day: visitstockholm

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.